VSK i solklar topp i publikligan

Efter 8 spelade omgångar och fyra hemmamatcher ser vi glädjande att VSK ligger i solklar topp i Publikligan för Division 1 med snittet 2 945. Dubbelt så många som både Assyriska FF i Norra serien och Mjällby AIF i södra serien. I Superettan är vi endast slagna av GAIS, Helsingborgs IF, Halmstad BK och Landskrona BOIS.

-Suget efter fotboll i Västerås är uppenbarligen väldigt stort och vi tycker det är väldigt roligt att så många hittar hit till Solid Park Arena. Man känner suset på stan dagen då VSK spelar match och intresset för laget är större än på många år. Vi arbetar dessutom hela tiden på att förbättra upplevelsen för besökarna och har i år ett riktigt starkt och trevligt funktionärsteam. Det ska vara smidigt att komma in, korta kiosk köer och bra service då blir gästerna nöjda och kommer förhoppningsvis åter säger VSK Fotbolls ordförande Andreas Dayan.

Att det betyder mycket för spelarna att kliva in inför storpublik varje match säger Tor-Arne Fredheim så här;

-Det är galet bra med så högt snitt, klart är att den fantastiska starten vi fått påverkar men det visar även att Västerås som stad suktar efter att få vara med på resan mot eliten. Trots ett par år utan någon verklig framgång så visar publik och supportrar att de är tålmodiga och stöttar laget.

-Spelarna tar alltid i lite extra och löper några fler meter när stödet är på plats. För flera motståndare så är det sina livs matcher när de kommer hit till Solid Park Arena. Det gör att även de höjer sig men vi ser det som en extra utmaning och sporre och uppskattar det stöd vi får.

-Det betyder så oerhört mycket att vi kan ge det här stödet till grabbarna i laget, de är värda all vår kärlek säger den trogna supporten Lennart Fallbrink. Han fortsätter med att uppmana alla som ännu inte tagit sig till Solid Park Arena i år att göra det för att visa att vi är redo för nästa steg även på läktarna.

-Jag hoppas att detta är början på en ny storhetstid för VSK avslutar Lennart.

Foto: Privat

På Lördag den 2 Juni spelas nästa hemmamatch mot Team Thoren Gruppen från Umeå kl. 16.00 på Solid Park Arena och vi hoppas att alla Grönvita och andra intresserade vill komma och följa matchen på plats som uppvärmning innan Sverige möter Danmark i en av de sista förberedelserna inför Fotbolls VM i Ryssland. Vi hoppas givetvis på 3 poäng och en trevlig inramning inför vår härliga publik.

Här köper du biljett till VSK–Team TG
Dag
: Lördag 2 Juni, 2018
Tid: 16.00
Plats: Solid Park Arena, Västerås
Klicka här för att köpa biljett till matchen >>>