VSK Fotboll uppdaterar hemsidan

VSK Fotboll uppdaterar nu sin hemsida för att öka användarvänligheten och göra sidan mer modern, tekniskt och utseendemässigt.

Tidigare hemsida skapades 2017 och har sjungit på sista versen under en tid. Framförallt är det mobilanpassningen som inte har fungerat särskilt väl på den gamla sidan.

Den nya sidan har helt mobilanpassats i sin uppbyggnad och funktion för att göra det lättare att se och hitta innehållet på sidan.

Konceptuellt har vi jobbat med att skapa en förstasida på hemsidan som kommer att fungera som ett nav där vi samlar de viktigaste funktionerna så att man snabbt kan hitta det som de flesta söker. Det kan gälla biljettinfo, speldatum, webshoppen eller annat.

En annan skillnad är att det inte längre finns ett huvudflöde av nyheter på förstasidan – flödet är istället ett prioriterat flöde där klubben presenterar de nyheter som man tycker är de allra viktigaste eller som bedöms behöva synliggöras längre tid.

Huvudflödet för nyheter hittar man istället genom att klicka på knappen nyheter under det prioriterade flödet. Som vanligt finns det dessutom särskilda nyhetsflöden för alla våra verksamheter som man når via menyn.

Rapportering runt våra matcher kommer inte att finnas direkt i nyhetsflödet utan under varje match finns det information om matchen, biljettlänkar, uppsnack, matchrapporter, länkar till presskonferens etc. Så, vill du ha information om en speciell match, klicka på den så finns all info där. Naturligtvis delas länkar till matchsidan sedan i våra sociala media, så man kommer till rätt ställe.

I övrigt är det mesta sig likt på sidan, förutom allmän uppstädning och uppdatering av texter och bilder.

Vi hoppas att ni upplever den nya sidan som en förbättring mot den gamla och om ni upptäcker fel eller buggar får ni gärna rapportera dessa till kommunikation@vskfotboll.nu

Självklart är vi också intresserade av att få feedback på vad som kan göras ännu bättre då vi kommer fortsätta utvecklingsarbetet med sidan.