Bli medlem i VSK Fotboll

Det är våra medlemmar som gör klubben. Som spelare, ledare, supporter, förälder eller bara fotbollsintresserad gör du skillnad varje dag. Vi behöver dig och ditt engagemang.

Ditt medlemskap kan innebära lite olika förmåner beroende på vilken roll du har. Som ungdomsspelare får du förstås delta i seriespel och träning, beroende på ålder kan du få en del av din träningsutrustning m.m.

Varje år har vi en medlemsdag hos Intersport, vår huvudsponsor och leverantör av material – där du en kväll får shoppa till riktigt bra rabatter.

Självklart får du vårt nyhetsbrev och blir informerad om vad som händer i klubben, blir inbjuden till aktiviteter och chans att känna att du är en i VSK-familjen.

Som medlem har du också rätt att delta på våra årsmöten där din röst är viktig och dina åsikter räknas. Du kan lämna in en motion inför ett årsmöte för att föreslå förbättringar och ändringar.

Medlemsavgifter 2024

  • Barn och ungdom (under 15 år): 300 kr
  • Vuxna (från 15 år): 350 kr
  • Familj (folkbokförda på samma adress): 700 kr

Medlemskapet följer kalenderåret, eller som det heter i klubben, verksamhetsåret. För att spela, träna eller vara ledare i något av våra lag krävs det medlemskap. Det är först när du har erlagt full medlemsavgift som du räknas som medlem.

Skulle du välja att bli medlem under höstsäsongen så gäller medlemskap betalat i september eller senare, även för nästkommande verksamhetsår.

För att ha rösträtt på årsmötet måste medlemsavgiften vara betald senast en månad innan årsmötets genomförande, som normalt är i mars månad.

Vill du bli medlem?

Klicka här – VSK Medlemskap

Har du frågor hör av dig till kansliet, så hjälper vi dig.

Bli medlem i VSK Sports

VSK Sports är VSK:s officiella supporterklubb och bildades 1995. Som medlem i VSK Sports får du bland annat åka med billigare på supporterklubbens bussar till bortamatcher, rabatter av olika slag samt möjlighet att vara med och bidra och påverka i VSK:s största supporterförening.

VSK Sports är ofta supportrarnas röst gentemot VSK och andra intressenter.

Klicka här för mer information om hur man blir medlem och vilka fördelar medlemskap i VSK Sports innebär.

Till bortamatcherna går det allt som oftast bussar i VSK Sports regi som bokas på VSK Sports hemsida.