Bli medlem i VSK Fotboll

Det är våra medlemmar som gör klubben. Som spelare, ledare, supporter, förälder eller bara fotbollsintresserad gör du skillnad varje dag. Vi behöver dig och ditt engagemang.

Ditt medlemsskap kan innebära lite olika förmåner beroende på vilken roll du har. Som ungdomsspelare får du förstås delta i seriespel och träning, beroende på ålder kan du få en del av din träningsutrustning m.m.

Varje år har vi en medlemsdag hos Intersport, vår huvudsponsor och leverantör av material – där du en kväll får shoppa till riktigt bra rabatter.

Självklart får du vårt nyhetsbrev och blir informerad om vad som händer i klubben, blir inbjuden till aktiviteter och chans att känna att du är en i VSK-familjen.

Som medlem har du också rätt att delta på våra årsmöten där din röst är viktig och dina åsikter räknas. Du kan lämna in en motion inför ett årsmöte för att föreslå förbättringar och ändringar.

Medlemsavgifter

  • Barn och ungdom (under 15 år): 300 kr
  • Vuxna (från 15 år): 500 kr
  • Familj (folkbokförda på samma adress): 700 kr

Medlemskapet följer kalenderåret, eller som det heter i klubben, verksamhetsåret. För att spela, träna eller vara ledare i något av våra lag krävs det medlemsskap. Det är först när du har erlagt full medlemsavgift som du räknas som medlem.

Skulle du välja att bli medlem under höstsäsongen så gäller medlemsskap betalat i september eller senare, även för nästkommande verksamhetsår.

För att ha rösträtt på årsmötet måste medlemsavgiften vara betald senast en månad innan årsmötets genomförande, som normalt är i mars månad.

Vill du bli medlem?

Klicka här – VSK Medlemskap

Har du frågor hör av dig till kansliet, så hjälper vi dig.

Bli medlem i VSK Sports

VSK Sports är VSK:s officiella supporterklubb och bildades 1995. Som medlem i VSK Sports får du bland annat åka med billigare på supporterklubbens bussar till bortamatcher, rabatter av olika slag samt möjlighet att vara med och bidra och påverka i VSK:s största supporterförening.

VSK Sports är ofta supportrarnas röst gentemot VSK och andra intressenter.

Klicka här för mer information om hur man blir medlem och vilka fördelar medlemskap i VSK Sports innebär.

För dig som vill engagera dig i VSK-supportrarnas omfattande tifo-verksamhet finns VSK Tifo som är en grupp av supportrar som ständigt kommer upp med kreativa idéer om hur laget kan hyllas på olika sätt. Alla är välkomna att delta i verksamheten. Arbetet kan stundtals vara hårt men otroligt roligt och givande. Alla älskar ett bra tifo, inte minst klubbens spelare.

Klicka här för att komma till VSK Tifos hemsida.

Innan matcherna laddar supportrarna sedan länge upp på krogen Bistro 65 som ligger på Vasagatan 65, i korsningen mellan Vasagatan och Solbergagatan, där det erbjuds bra priser på mat och dryck för den som är medlem i VSK Sports.

Till bortamatcherna går det alltsom oftast bussar i VSK Sports regi som bokas på VSK Sports hemsida.