Biljetter och priser

Biljetter köper ni via den länk som ert lag har fått av VSK och sedan förmedlat i sina kanaler. Bortakort gäller som vanligt utan att man får en biljett.

Aktuella priser för varje specifik match kommer ni hitta under matchen som du hittar här, men prisspannet och kategorierna ser ut så här.

STÅPLATS – PRISSPANN

  • Vuxen 170 – 220 kr (18 år -)
  • Senior/student 125 – 165 kr (var beredd att visa dokumentation som styrker er status)
  • Ungdom 80 – 105 kr (ungdom 6-17 år – var beredd på att visa legitimation)

Barn som är yngre än 6 år kan medfölja vuxen in på ståplats utan biljett. Vuxen ansvarar för att ha barnet under uppsikt under hela vistelsen på arenan.

Bortasektion

Bortasektionen är placerad på arenans norra kortsida. Bakom läktaren finns ett serviceområde med kiosk och toaletter. Det är kort som gäller som betalmedel, arenan är helt kontantfri och du kan inte betala med Swish. Läktaren är uppdelad i två sektioner och tillsammans har båda plats för 2000 personer. I vissa matcher är bara en av läktarna tillgänglig för bortasupportrar. Observera att man inte kan gå emellan läktarna i det fall bortalaget disponerar båda läktarsektionerna. Entré sker på respektive läktare och du hittar entréerna bakom respektive läktarsektion.

FRÅGOR ELLER SYNPUNKTER?

    Kontakta oss

    Kontakta oss för mer information.