Vill du bli en del av VSK-familjen?

En stor del av arbetet kring VSK:s matcharrangemang drivs av volontärer med stort VSK-hjärta. Det kan vara alltifrån entrévärdar och grindvakter till kioskpersonal och publikvärdar på Hitachi Energy Arena.

Vi behöver nu bli flera och hoppas att just DU kan tänka dig att bidra med din tid samtidigt som du blir del av ett härligt VSK-gäng.


Publikvärd och säkerhetspersonal

Som publikvärd är du VSK Fotbolls ambassadör som möter, tar hand om och ger service till alla besökare. Du hälsar välkommen, svarar på frågor och visar vägen. Som publikvärd får du en kort webbutbildning både inom service, HLR och brandskydd – allt för kunna göra ett gott jobb.

Publikvärdar behövs för att vi ska kunna erbjuda en positiv upplevelse och för att alla ska känna sig hemma på arenan. Några kanske besöker Hitachi Energy Arena för första gången och behöver hjälp med att hitta var de ska sitta, var toaletterna finns eller hur lång pausen är. Andra är här varje hemmamatch och behöver inte lika mycket hjälp men ska förstås hälsas välkomna och känna sig sedda.

De flesta av våra volontärer är VSK:are sedan många år tillbaka. De är i alla åldrar och från skilda bakgrunder, precis som vår publik och som alla andra i VSK-familjen.

För att vara matchvärd måste du ha fyllt 18 år. Dessutom är du social, tycker om att prata med folk och vill alltid göra ditt bästa. Du tycker självklart att alla är lika mycket värda och är stolt för att få vara VSK:s ansikte utåt.

Visitatörer

Vid entréerna till arenan finns det visitatörer som kontrollerar alla besökarna och ser till att de inte tar med sig några olovliga saker in på arenan. Det här är en viktig roll som skapar trygghet för alla att gå på matcherna.

Försäljning

En annan viktig sak på vår arena är försäljning av dryck, godis och fika. Många som besöker Hitachi Energy Arena och VSK:s matcher är sugna på lite fika eller något att äta.

Vi ser till att du får en bra introduktion innan du kommer igång så att du vet vad som krävs av dig och så att du känner dig trygg i din uppgift. Normalt finns det någon med större erfarenhet i närheten som kan stötta om du blir osäker.

Försäljningen är en viktig del av VSK:s inkomster – därför är det här en extra viktig uppgift.


Andra kunskaper

På ett matcharrangemang finns det massor av andra områden där volontärer hjälper till. Har du speciella kunskaper som kan komma till användning säg gärna till. Vi är alltid öppna för personer som vill bidra och hjälpa VSK Fotboll att bjuda på ett riktigt bra arrangemang runt våra matcher.

Kanske är du en tidigare aktiv person inom klubben som nu gärna vill välkomna och ta hand om våra sponsorer och VIP-gäster innan matchen och i pausen? Kanske är du tekniskt lagt med erfarenhet av grafik och datorer och kan hjälpa till med ljud och bild?

Välkommen

Du får en ersättning för ditt arbete. Ersättningen är beroende på vilken roll du har.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret.
    Arbetsområden du är intresserad av
    PublikvärdVisitatörFörsäljningÖvrigt


    Har du frågor, kontakta vår eventkoordinator. Mejla honom här.