Klart: Gabriel Granberg skriver lärlingskontrakt

VSK Fotboll har kommit överens med akademispelaren Gabriel Granberg om ett lärlingskontrakt. Kontraktslängden är 3 år.

Gabriel Granberg som är född 2008 tillhör idag akademins P17-trupp. I och med kontraktet kommer Gabriel fortsättningsvis också tillhöra P17-laget men kommer att få möjligheter att träna med herrlaget.

Gabriel är verkligen grönvit in i själen, han har VSK som moderklubb och har spelat för klubben sen han var sex år gammal. Att han är en talang är tydligt då han är en bärande spelare i Sveriges Future-Team landslag för pojkar födda 2008.

Nu har han skrivit sitt första kontrakt med VSK och det gör han inte på vilken dag som helst. Gabriel fyller 16 år idag och vi säger naturligtvis Stort Grattis till Gabriel på födelsedagen och för det nya kontraktet. Snacka om födelsedagspresent!

Så här säger Gabriel själv om kontraktet:
“Det är en dröm för mig att få skriva på med min moderklubb. Jag kommer göra allt jag kan varje dag för att ta en plats i Kalles trupp på sikt”.

Manager för herrlaget Kalle Karlsson:
”Gabriel har nyligen gjort sina första träningar med herrlaget och har direkt övertygat med både teknik och smartness. En mångsidig spelare som kan spela både centralt och på kanten.”

Akademichef Gustav Høgmo Utstøl:
“Gabriel lever och andas fotboll och som många andra bidrar han till att utveckla akademiverksamheten, på och utanför planen. Det ska bli otroligt spännande att följa hans resa vidare”!