VSK Fotboll och Swedbank ingår nytt partneravtal

Det nya avtalet innebär att Swedbank ger VSK Fotboll möjlighet att rabattera priset på vår nya familjeläktare. Vidare ställer Swedbank upp med att utbilda VSK Fotbolls barn- och ungdomsspelare i privatekonomi.

Olle Andersson, Caroline Breed och Peter Almroth

– Först och främst bygger vårt partnerskap på gemensamma värderingar kopplade till samhällsengagemang, säger Olle Andersson, Företagschef på Swedbank, han fortsätter:

– Vi har därför lagt tyngdpunkten, i vårt samarbete med VSK fotboll, mot utbildning av klubbens barn och ungdomar i Ung ekonomi vilket kommer ske under året. Vi anser det är viktigt att ge barn och unga möjlighet att lära sig vikten av att kunna hantera sin ekonomi redan i tidig ålder, och där vill vi gärna bidra.

Olle Andersson avslutar med:

– Detta tillsammans med att ge barn, tillsammans med sina föräldrar, möjlighet att på ett ordnat sätt se på VSK`s matcher på Hitachi Arena gjorde att vi också ville bidra med att sponsra den nya Familjeläktaren, som är ett utmärkt initiativ från klubbens sida.

Peter Almroth VD på Sparbanksstiftelsen Nya:

– Som ägarstiftelse i Swedbank med syfte att främja sparsamhet och verka för att sparbanksidén bevaras och utvecklas är vi mycket nöjda med Swedbanks del i partnerskapet gällande att utbilda klubbens barn och unga i privatekonomi. Detta ligger helt i linje med stiftelsens syfte.

Caroline Breed, säljare på VSK Fotboll säger så här om det nysajnade avtalet:

– VSK Fotboll är väldigt glada att ha med Swedbank som partner under den allsvenska säsongen 2024. Vi är särskilt glada att Swedbank vill uppmärksamma barn- och ungdomar och deras förutsättningar i samhället och tillsammans med VSK Fotboll jobba på att ge dem en så bra start i livet som möjligt.  

Den nya familjeläktaren kommer bära namnet Swedbankläktaren.