VSK Fotbolls partnergolf

Under förra veckan samlades sponsorer till VSK för att delta i den första upplagan av VSK Partnergolf, i samarbete med Västerås Golfklubb. 

Sent i förra veckan samlades sponsorer till klubben för att tävla i den första upplagan av VSK Fotbolls Partnergolf. Tidigt på morgonen samlades de sju lagen för att inleda golfrundan med en avslutande lunch och prisutdelning. 

– Det är jättekul att vara igång med VSK:s egna golftävling och trots att vädret inte riktigt var med oss så fick vi en trevlig förmiddag på en helt fantastisk bana, säger ordförande i klubben Andreas Dayan. 

– Västerås golfklubb är väldigt glada och stolta arrangörer av VSK:s Partnergolf. Trots att vädret inte visade sig från sin bästa sida så var det mycket bra stämning och golf under dagen, säger marknadschef Anders Holmer Västerås Golfklubb. Han fortsätter:

– Vi ser ett stort värde i att vårt samarbete med VSK där vi kan erbjuda våra Partners fotboll på hög nivå och där A-lagsspelare finns med vid några av våra arrangemang. Samtidigt som VSK kan nyttja golfbanan för Partners och spelare. Vi har även ett starkt utbyte av våra respektive nätverk. Nu hoppas vi på fortsatt framgång för A-laget!

Vinnarna av årets upplaga av VSK Partnergolf: Magnus Nerin från Swetex, VSK A-lags Filip Tronêt och Pontus Elofsson från Ådemark Ekonomi.