VSK Fotboll värvar mer – profil ska öka försäljningen: ”Superettan lockar företagen”

En dokumenterat duktig säljare som har följt VSK Fotboll nära sedan 1978.

Nu förstärker Lennart Fallbrink klubben inför comebacken i superettan.

– Jag ligger över budgeten, säger han om den positiva starten.

VSK Fotboll driver sedan i slutet av förra året försäljningen till företag i egen regi sedan det fleråriga samarbetet med systerklubben VSK Bandy avslutades.

Responsen är stark.

– Försäljningen går riktigt bra, säger ordföranden Andreas Dayan som tillsammans med styrelseledamoten Annika Enberg just nu driver det operativa arbetet för VSK Fotboll. 

Nu har VSK Fotboll alltså värvat grönvita supporterprofilen Lennart Fallbrink som ansvarig för försäljningen till nya kunder. Senaste veckans budget överträffades redan efter tre dagar.

– Det har varit en riktigt bra start och jag ligger över budget de första dagarna. Det är jätteroligt att få det här bemötandet. Men egentligen är jag inte överraskad. Superettan lockar företagen och VSK Fotboll har byggt upp ett starkt varumärke. Klubben känns numera professionell på alla plan.

Vad tror du om den fortsatta försäljningen?

– Det har varit en dröm för mig att sälja för VSK Fotboll. Jag älskar klubben och har följt den sedan jag var tio år 1978 och vi låg i allsvenskan. Nu gäller det bara att hålla i så kommer det att bli riktigt bra, säger Lennart Fallbrink.

Andreas Dayan är glad över ytterligare en viktig rekrytering vid sidan av planen – jämte nya kommunikationschefen Ida Björnström.


– Det känns härligt att få in Lennarts energi på kansliet och med tanke på hur mycket han brinner för klubben är jag övertygad om att han kommer göra allt han kan för att bidra till att nå våra målsättningar.

 

 

Thomas Ohlén