Läs mer..." />

VSK Fotboll i nytt samarbete – vill utveckla affärsnätverket

För VSK:s Herrlag pågår de sista förberedelserna inför en efterlängtad seriestart. Som sig bör finns förväntningar och förhoppningar om sportsliga framgångar på planen. I år vill klubben nå framgång också utanför planen och har skrivit ett samarbets-avtal med bolaget Never Offside och deras nätverks- och kommunikationsverktyg Score.

Att se VSK spela fotboll på Iver Arena är efterlängtat av många även om det inte kommer att ske på plats under den första delen av säsongen. Att ha ett lag i Superettan hade inte varit möjligt utan troget stöd från klubbens många partners. Därför har klubben nyligen valt att göra en strategisk
investering för att öka affärsnyttan för dem. Genom VSK:s egen Partner-app kommer klubbens partners att kunna ge erbjudanden, kontakta varandra och göra affärer dygnet runt, alla dagar i veckan. En investering som visat sig bli än mer betydelsefull i effekterna av Corona.

– Score appen blir en utveckling av vårt affärsnätverk och kommer skapa en enkelhet för våra partners att hitta varandra och genom det skapa bra affärsrelationer. Nu i dessa tider när man inte kan träffas som vanligt så är det en otroligt fin produkt som vi kommer att utveckla tillsammans med våra partners, säger Klubbchef Andreas Dayan.

Never Offside som är bolaget som utvecklat Score ser också fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT och Sporträttighetsbranschen har nyligen tecknat avtal med ett flertal stora fotbolls- och hockeyklubbar.

– Vi är jätteglada över det här samarbetet med VSK och ser fram emot att få hjälpa till att utveckla klubbens erbjudande och arbete gentemot partners. Effekterna av Corona har visat hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utanför matcherna. Vi är glada att alltfler
klubbar nu tar krafttag för att göra det. Det är en förutsättning för att kunna överleva, säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna.

Appen kommer att introduceras för partners de närmaste veckorna, i samband med att serien startar. Utöver möjligheten att tjäna pengar på sin investering i klubben genom affärer med andra partners så erbjuder Score en ny exklusiv kommunikations- och administrationskanal, områden där
VSK nu hoppas kunna leverera en bättre service och produkt till sina partners. I framtiden finns även potentialen att utöka appen med en ”supporter-del” där VSK:s supportrar och partners gör affärer och exklusiva nyheter från klubben presenteras. Vilket Andreas Dayan ser positivt på.

– Vi hoppas och tror att samarbetet mynnar ut i en bättre affärsmässig produkt för VSK Fotboll och att våra partners ser värdet i det vi vill åstadkomma. Över tid så ser vi en stor utvecklingspotential både beträffande B2B men även B2C.

Kontakter:
Andreas Dayan, Klubbchef VSK Fotboll andreas.dayan@vasterassk.se
Christer Haglund, VD Never Offside christer.haglund@neveroffside.se

Om Never Offside
Never offside är ett bolag baserat i Stockholm som erbjuder ett mobilt kommunikationsverktyg, Score, till rättighetsinnehavare, som kan bli dess klubb- eller partner-app. Appens syfte är att öka affärsnyttan samt förbättra och effektivisera kommunikationen mellan rättighetsinnehavaren, partners och supportrar. Never offside är grundat av personer med bakgrund inom IT och Sporträttighetsbranschen.