Video: Tronêts läckra assist, Brians show – och provspelarna in action

Första passet efter uppehållet är avklarat för VSK Fotboll. Här bjuder vi på några sekvenser från en av förmiddagens spelövningar. 

Det var härlig stämning när VSK äntrade blåsiga och soliga Solid Park Arena på söndagen. Efter samling och snack i omklädningsrummet och några övningar i gymmet kom spelarna ut på planen för att genomföra det första träningspasset efter några dagars semester med nära och kära. 
– Det var skönt att dra igång. Vi vill komma igång mentalt och fysiskt på ett bra sätt för att från och med onsdagen stegra förberedelserna inför matchen mot J-Södra, säger huvudtränare Thomas Gabrielsson

Hur var träningen tycker du?
– Det märktes att spelarna var väldigt fokuserade och spelsugna. Vi hade planerat ett lugnare pass men det blev en högre intensitet i spelet än vi hade räknat med. Vi fick se en hel del bra försvars- och anfallsspel så det var kul. 

Med på första träningen var två provspelare – forwarden Oke Akpoveta och mittbacken Claus Royo. Båda spelarna kommer att träna med laget även imorgon och sedan spela U21-matchen mot Djurgården hemma på Solid Park Arena klockan 16.00 på tisdag.  

– Ja, två spelare med bra kvaliteter. Jag tycker båda kom bra med i spelet och de ska bli intressanta att följa de kommande dagarna, säger Thomas Gabrielsson. 
Här nedan ser du en video med några klipp från dagens träning:

  1. Carlos sambavägg med Karwan
  2. Ottossons kombinerar med Holm, Akpoveta vänder och skjuter
  3. Karwans tunnel
  4. Tronêts klack och Royos assist 
  5. Brians show
  6. Calles klack, Tronêts lyft, Holms målnick
  7. Antons enhandssräddning på Dogges skott

https://www.facebook.com/vasterassk/videos/516278205826371/