”Vi vet att vi möter ett bra lag” – Gabrielsson inför Halmstad BK på bortaplan

Foto: Alexander Arntsen

Grönvitt möter Halmstad BK på bortaplan på lördagseftermiddagen och efter fredagens träning på Blåsbo IP åkte VSK söderut för uppladdning inför matchen. – Vi kommer ner med en bra plan och vi har koll på Halmstads styrkor och svagheter, säger huvudtränare Thomas Gabrielsson inför matchen.

Inför bortamatchen mot Halmstad BK har VSK Fotboll tränat två pass på Blåsbo IP för att få in känslan av en klassisk gräsplan. Det skiljer bara en poäng mellan lagen när man ställs mot varandra på Örjans Vall.

– Halmstad har ändrat lite i laget efter deras tränarbyte och de kommer stärkta från en seger senast. De börjar få till det spelmässigt, sånt brukar alltid ta lite tid efter ett tränarbyte.

Hur går tankarna inför morgondagen?
– Vi vet att vi möter ett bra lag med bra spelare som har spelat högt upp i seriesystemet. Det finns inga lätta matcher i serien och nu väntar en tuff bortamatch på gräs. Vi kommer att göra allt för att plocka med oss poäng hem.

Hur är känslan i VSK?
– Vi har två träningar på gräs i ryggen och det känns bra. Vi kommer ner med en bra plan och vi har koll på Halmstads styrkor och svagheter.

Carlos Gaete Moggia (skadekänning), Ilir Berisha (skadekänning), Stefan Batan (skadad) och Emir Smajic (skadad) missar matchen.

SUPERETTAN
Halmstad BK – VSK Fotboll
Lördag 1/6 16.00
Örjans Vall

Följ matchen i våra sociala medier eller på CMore.


(Detta är mitt sista inlägg för VSK Fotboll, jag vill tacka för förtroendet och för tiden i VSK Fotboll. Vi ses på ståplats!)
Dan Kiwii Persson