”Vi behöver jobba ännu hårdare.”

Foto: Åke Hedvall

”Vi behöver jobba ännu hårdare.”

I söndags så spelade VSK Fotboll på nytt oavgjort när matchen mot IK Frej Täby slutade med 1-1 på Vikingavallen. Likt den föregående matchen mot Dalkurd FF åkte Grönvitt på ett tidigt baklängesmål och tränare Thomas Gabrielsson var inte tillfreds med matchen. Vi tog ett kortare snack för att summera matchen och gå igenom den här veckan som avslutas med hemmamatch mot Örgryte IS på söndag.

-1-1 mot IK Frej, hur ser du på matchen i korthet?

”Vi är inte alls nöjda med matchen, även om jag tycker att vi skapar tillräckligt med många målchanser för att kunna vinna matchen. Men vi behöver jobba ännu hårdare och justera på vissa saker så att det blir bättre.”

-Hur ser veckan ut nu fram till matchen mot Örgryte på söndag?

”Förutom dagens träning(måndag) så har vi U21-match mot Örebro SK (spelas tisdag kväll) med träning onsdag, fredag och lördag. Jag och Markus Lindberg ska scouta våra motståndare som spelar på tisdagen. En liten bonus för oss förstås är ju att det är just Halmstad ÖIS möter, i och med att det är vår nästkommande motståndare.”

-Varken Douglas Karlberg eller Calle Svensson deltog i söndags, vad kan du säga om statusen på dem?

”Både Douglas och Calle var med och tränade så det ska inte vara någon fara med dem. Sen följer vi hjärntrappan för ”Dogge” men han känner sig pigg och alert så det är förstås skönt för honom och vår del. Calle drabbades av feber inför matchen mot IK Frej men är frisk igen.”

Text: Marcus Karppinen

Foto: Åke Hedvall