Tung förlust borta mot FC Linköping City

För andra matchen i rad åker VSK Fotboll hem med en 1-0-förlust i ryggen, idag var det nykomlingen FC Linköping City som tog hem alla tre poäng.

FC Linköping City hade inför matchen inte förlorat en enda hemmamatch den här säsongen och efter matchen är man fortsatt obesegrade. För VSK var det ett tungt poängtapp mot serieledande Carlstad United som nu leder serien med tre poäng.

Till dagens match.

Hemmalagets skyttekung den här säsongen, Esat Jsahari, nickade snyggt in 1-0 i den 18:e minuten.

Det blev resultatet i halvtid och till den andra halvleken satte VSK in nästa växel i jakt på en kvittering och man skapade ett flertalet chanser, men målen uteblev.

I den 71:a minuten blev dagens lagkapten Calle Svensson tacklad och blev liggandes, till slut kunde han bäras av planen på bår. Detta ledde till ett byte och Robin Blommé hoppade in.

VSK fortsatte jaga en kvittering vilket också ledde till ytor bakåt där Linköping City var farliga.

Det blev dock inga fler mål i matchen och Grönvitt åker hem till Västerås med noll poäng.

FC Linköping City – VSK Fotboll 1-0 (1-0)
18’ 1-0 – Esat Jashari