Tuff bortamatch mot Assyriska FF – ”Plan för hur vi ska agera”

En bortamatch mot bottenlaget Assyriska FF väntar VSK Fotboll som är beredda på en tuff match. – De ligger i botten men det betyder inte att de är ofarliga, säger Thomas Gabrielsson inför matchen.

Assyriska FF ligger på nedflyttningsplats inför mötet med VSK, dock betonar Gabrielsson att motståndarlaget kommer göra det svårt för VSK.

– De ligger i botten men det betyder inte att de är ofarliga. De har många bra spelare och man kan inte bara titta på tabellen, det kommer bli en jättetuff match. De har individuellt skickliga spelare som kan göra skillnad.

I veckan skedde ett tränarbyte i Assyriska FF. Carlos Banda och Assyriska valde att gå skilda vägar, nu tränas laget av Ghassan Hamed.

– Han har haft en vecka på sig att implementera sin spelidé. Vi har inga matcher att se på under deras nya tränare men vi har olika scenarion som vi har tränat på under veckan. Så beroende på hur de spelar har vi en plan för hur vi ska agera.

Något som mörkades inför förra helgens match var att Filip Tronêt var borta från spel, glädjande besked är att Filip denna helg är tillgänglig för spel.

– Det är såklart jätteskönt att ha en sån spelare tillgänglig, han är en av många som kan avgöra matcher.

Assyriska FF – VSK Fotboll
Söndag 23/9 16.00
Södertälje Fotbollsarena

Se matchen på Ettanplay.se, klicka här >>>

LÄS MER: ”Otroligt imponerad av kvaliteten som finns”
LÄS MER: ”Min stil kanske ser lite seg ut”
LÄS MER: ”Ger oss tio gånger mer energi”

Dan Kiwii Persson