Stefan Batan och VSK Fotboll går skilda vägar

Stefan kom till Grönvitt inför hösten 2018 och var en stor bidragande faktor med sin rutin när vi tog steget upp i Superettan. Tyvärr drabbades Stefan av en korsbandsskada i den tredje matchen av årets Superetta efter att ha gjort ett stort avtryck i inledningen av serien.

– Vi ville avvakta att ta beslut om framtiden på grund av hans skadesituation och hans rehabilitering. Stefan har önskat ett snabbare svar av oss, något vi tyvärr inte kunnat ge. Vi respekterar hans önskemål, men har inte kunnat tillgodose det. Vi tackar Stefan för sin tid i klubben. Han har betytt mycket med sina kvaliteter och rutin, säger Robin Blomme, sportchef VSK Fotboll.

– Jag vill alltid planera min framtid och klubben kunde ej ge mig ett besked nu, vilket är förståeligt. Jag rehabar och ska vara på banan igen i början av året, typ februari mars, så vi får se vart vi landar då. Jag önskar VSK allt gott i framtiden och tackar alla grön vita supportrar för stödet under året, säger Stefan Batan.

Vi tackar Stefan för allt han bidragit med både på och utanför planen och önskar honom ett stort lycka till med rehabiliteringen och vidare karriär.