Segerintervju Michael Jahn

VSK vann kvällens match mot Ljungskile efter att Douglas Karlberg avgjort matchen på tilläggstid. Här är Michael Jahns tankar om insatsen.

Michael Jahn, debut för VSK Fotboll i Superettan idag. Hur kändes det?
– Det kändes j*vligt bra! Man kan inte få en så mycket bättre start med mål i 94:e minuten så det känns superb. Hade varit skönt om vi hållit nollan också men jag tar allt jag får idag.

Är du nöjd med din personliga insats idag?
– Jo men jag tycker min insats är bra. Självklart finns det saker att slipa på, det är egentligen första gången jag spelar med grabbarna så det blir lite missförstånd här och där. Men jag tycker ändå insatsen är bra, David är väldigt enkel att spela med också vilket underlättar.

Hur ser du på laginsatsen i dagens match?
– Vi har haft det tufft att ro hem poängen i de senaste matcherna så vi behövde komma in i vinnarspåret idag, lite mer skalle. Jag tycker vi gör det bra idag, vi kämpar för alla idag och ger vårt yttersta vilket leder till en seger i 94:e minuten, det visar på vilken kämparinsats vi genomför.

Hampus Lundskog