Seger mot TG efter drömmål av Brian Span

Efter en sevärd första halvlek kunde VSK segra hemma mot Team TG med 3-1, detta efter bland annat ett drömmål av Brian Span tidigt i den första halvleken.

VSK fick en drömstart på matchen. I den andra minuten tog Brian Span emot en boll på offensiv planhalva, vände om, tog några steg och drog sedan iväg ett långskott som seglade hela vägen in i mål. Stående ovationer från alla på sittplatsläktaren.

– Jag såg att vi vann tillbaka bollen och att ”Dogge” (Douglas Karlberg) löpte med bollen, jag ropade efter bollen och han passade mig men bollen kom lite bakom så jag var tvungen att stanna upp. Jag tog emot, vände upp och tog mig förbi en försvarare. Simon kom löpande till höger och det öppnade upp en yta för mig och jag beslutade att ta skottet. Jag tror inte att jag hade kunnat få en bättre träff, berättar Brian Span själv om målet som han rankar högt.

– Det är ett av de bästa målen jag gjort, jag har gjort några fina tidigare men i min professionella karriär så är det här nog det bästa. Jag hoppas kunna göra fler mål framöver och toppa det här.

Efter en kvart kom tvåan. Då slog Brian Span en boll mot djupledslöpande Simon Johansson, som med en touch fick bollen förbi målvakten. Simons tredje mål i serien den här säsongen.

Lagkapten Ilir Berisha utökade till 3-0 när han nådde högst med huvudet på en hörnretur.

Strax innan halvtidsvilan reducerade Team TG genom Juuso Laitinen som satte en frispark.

Den andra halvleken blev mållös, men både VSK och Team TG skapade flera heta chanser i den lika heta sommarvärmen.

VSK Fotboll – Team TG 3-1 (3-1)
2’ 1-0 – Brian Span
15’ 2-0 – Simon Johansson
37’ 3-0 – Ilir Berisha
42’ 3-1 – Juuso Laitinen

Varningar
VSK Fotboll: Ravy Tsouka, Simon Johansson, Ilir Berisha, Jonas Hellgren
Team TG: Adam Chennoufi, Linus Sahlin

Hörnor
VSK Fotboll: 6
Team TG: –

VSK Fotbolls lag mot Team TG
Målvakt: Anton Fagerström

Backar: Ravy Tsouka, Ilir Berisha (K), Calle Svensson, Dennis Persson

Mittfältare: Simon Johansson, Boris Ljevar (46), Jonas Hellgren

Forwards: Brian Span (65), Karwan Safari (70), Douglas Karlberg

Bänken:
Daniel Svensson (mv), Mathias Benker, Kevin Custovic, Carlos Gaete Moggia (46), Koyar Salimi (65), Emir Smajic (70)

Publik:
1013

50/50-lotteriet
Vinstnummer: 34 439
Vinstsumma: 3140:-

 

 

Dan Kiwii Persson