Läs mer..." />

Sebastian Selin kallad till P17-landslaget

Sebastian Selin i matchen mot Ljungskile i Superettan
Foto: Åke Hedvall

Sebastian Selin har blivit kallad till Svenska Fotbollsförbundets landslagsläger i Göteborg.

17-årige Sebastian Selin har under nuvarande säsong etablerat sig som tredjemålvakt i VSK Fotbolls A-lag, i matchen mot Ljungskile för en dryg vecka sedan gjorde han även debut mellan stolparna i Superettan – nu är han kallad till P17-landslaget för tredje gången i sin karriär.

– Det är alltid kul att uppmärksammas för det hårda arbete man lägger ner både på och vid sidan av planen. Det känns som att jag har haft en bra utveckling under den senaste tiden så det ska bli kul att få en värdemätare mot spelare i min egen årskull, jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket sedan min senaste samling med landslaget, säger Sebastian.

Vad är dina förhoppningar på lägret och landslaget i stort?
– Förhoppningarna på lägret är främst att samla på mig fler erfarenheter inför framtiden, men även att visa upp mig för att sedan spela landskamper. Givetvis vill jag nå A-landslaget i slutändan men vore kul att få chansen att representera Sveriges ungdomslandslag som första steg.

Vi säger grattis och önskar Sebastian Selin lycka till på lägret som äger rum 2-7 augusti i Göteborg.

VSK Fotboll