Säsongens första förlust

Det blev säsongens första förlust för VSK Fotboll när man förlorade med 2-1 på Strandvallen mot Mjällby AIF.

Hemmalaget tog ledningen i den 22:a matchminuten när inlånade Malmö FF-spelaren Pavle Vagic satte 1-0 bakom Anton Fagerström, en Fagerström som stod för flera fina räddningar matchen igenom. 1-0 stod sig halvleken ut.

20 minuter in i den andra halvleken snappade Karwan Safari upp en boll i straffområdet, drog till direkt och det var kvitterat till 1-1 i matchen, Safaris första Superettamål. Dock dröjde det bara sex minuter innan hemmalaget återtog ledningen, genom vindsnabbe och inbytte Bubacarr Jobe som sprintade ifrån VSK-försvararna efter en nickskarv från Jacob Bergström. Jobe förvaltade läget väl och satte 2-1. Vilket också blev matchens slutresultat.

Mjällby AIF – VSK Fotboll 2-1 (1-0)
22’ 1-0 – Pavle Vagic
—————————————————————
65’ 1-1 – Karwan Safari
71’ 2-1 – Bubacarr Jobe

Varningar
Mjällby AIF: Mohammed Mbye, Mohanad Jeahze, Pavle Vagic, Bubacarr Jobe, Joel Nilsson, David Löfquist
VSK Fotboll: Brian Span, Carlos Gaete Moggia