Premiärvinst för U19

I premiärmatchen i U 19 div 1 Norra Götaland vann VSK med 5-2 (3-0) mot gästande Smedby AIS.

Redan i sjunde minuten tog vi ledningen efter en vänsterhörna slagen av Alvin Lööf. Bollen var på väg direkt in i mål men Carl Snickars fick en liten touch med pannan innan den passerade mållinjen och registrerades för målet. I den elfte minuten sprintade Carl loss på vänsterkanten och slog ett inlägg mot bortre stolpen där Albin Ramström dök upp och bredsidade dit 2-0. Tio minuter innan paus kom också 3-0 när Benjamin Edbom spelade fram Carl som gjorde sitt andra mål i denna halvlek som vi genomförde på ett riktigt bra sätt.

Vi tyckte att vi hade ett riktigt bra övertag när vi gick ut till andra halvlek. Men det blev nervöst värre när Smedby både gjorde 3-1 och 3-2 inom de tio första minutrarna i andra. Då var vi inte bra men vi lyckas rycka upp oss och komma igen. Benjamin frispelade Albin som gör 4-2 i mitten på halvleken. Och i ett mönsteranfall på vår högersida hittade Albin med ett inlägg fram till Carl som snyggt drämde dit 5-2 på volley.

Vi fick den premiärvinst vi så helst önskade och det känns så bra.