Om filmen: ”En stad som tinar upp”

Christian Enbom har följt VSK Fotboll i många år på läktaren. Nu har han skapat en film som han hoppas ska förmedla de känslorna han själv känner om klubben, gemenskapen och seriepremiären.

Christian Enbom är 31 år, född och uppvuxen i Västerås där han bor tillsammans med sin fru och dotter med ytterligare tillökning som väntar i sommar. 

Såhär säger Christian själv om filmen (som du kan se längre ned på sidan):
Jag har sedan ung ålder varit intresserad av grafisk design och jobbat med stora bolag i Tyskland med att bland annat skapa affischer om skivomslag. I dag har jag även startat mitt egna företag med inriktning på bild, film och grafisk design och det känns fantastiskt spännande. Fotbollsintresset däremot har funnits med sedan så länge jag kan minnas med VSK som ligger mig varmast hjärtat. 

Idén till filmen har funnits med mig ett tag. Jag har länge tänkt ”hur kan jag vara med och bidra och hjälpa VSK med det jag kan?”. Jag tog kontakt med Emil Johansson på VSK Tifo och erbjöd mina tjänster – jag tycker de gör ett fantastiskt jobb för att skapa grönvita läktare, det är så mycket arbete de lägger ner och jag ville visa detta genom rörliga bilder. 

Att sen få möjligheten att skapa den här filmen för VSK Fotboll är en ära. Känslan jag ville förmedla är gemenskapen och samhörigheten, från ungdomslag till a-lag. Jag vill förmedla hur staden tinar upp, hur vi, supportrar och spelare längtar efter denna säsong. Att få vara klar känns fantastiskt och jag hoppas ni alla kommer gilla den. 

Se filmen här!

Christians företag —> Klicka här

Christian Enbom. Bild: Privat