”Man ser glädjen hos grabbarna” – VSK laddar för sista matchen på säsongen


VSK har varit klara seriesegrare i en knapp vecka. Nu väntar den sista seriematchen. Inför hemmapublik. – Det är många känslor kring den sista matchen på en lång säsong, säger Thomas Gabrielsson inför matchen.

Träningsveckan som seriesegrare har till stor del sett ut som de tidigare, men med än mer glädje än innan.

– Man ser glädjen hos grabbarna och det är underbart att gå ner på träningarna med den här känslan och se alla glada miner. Sen kan jag bara berömma spelarna i hur professionella de är, de vet vad som gäller och gör sitt varje träning.

Både matchen mot Akropolis IF och morgondagens match mot Arameisk-Syrianska IF betyder inget då VSK hur det än går i matcherna är klara seriesegrare, men trots det vill VSK göra sitt.

– Vi går in med samma mentalitet och vi vill vinna varje match. Nu är det inga poäng som är viktiga i sig, men vi går in med samma inställning som till varje match.

Hur är känslorna kring den sista matchen för säsongen?
– Det är många känslor. Det är den sista matchen på en lång säsong som har varit tuff men samtidigt helt fantastisk, vi kommer ha med många fina minnen från året. Vi har jobbat stenhårt och nått det mål vi ville. Nu kan vi bara njuta av stunden och spela vårt spel på ett mer avslappnat sätt.

Ravy Tsouka och Carlos Gaete Moggia missar matchen på grund av avstängningar efter gula kort.

VSK Fotboll – Arameisk-Syrianska IF
Lördag 10/11 15.00
Solid Park Arena

Biljettlänk >>>

Se matchen på Ettanplay.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson