KLART: VSK Ungdom integreras i VSK Fotboll

Under tisdagskvällen höll VSK Fotboll ett Extra möte där det beslutades om att integrera den ungdomsverksamhet som bedrivits inom VSK Ungdom i VSK Fotboll. Det blev ett enhälligt beslut av medlemmarna på plats. – Jag tror att det här betyder jättemycket för varumärket och för klubbkänslan, säger VSK Ungdoms ordförande Andreas Dayan.

Mötet öppnades av ordförande Christina Liffner som hälsade medlemmarna välkomna. Val av mötesordförande föll på Christer Ankarswed och Dan Persson valdes till mötessekreterare.

Sedan berättade Tomas Carlsson, Andreas Dayan och Anders Boman om VSK Fotbolls nuvarande och kommande ungdomsverksamhet, där Boman gick lite djupare in på utbildning av ledare och spelare.

– Jag är glad över att det var ett positivt möte med bra presentationer och ett mycket bra gensvar från de som kom hit, säger VSK Fotbolls ordförande Christina Liffner.

Extra mötets huvudpunkt avslutade mötet, om att integrera VSK Ungdom i VSK Fotboll från och med 2018-01-01.

Hur känns det att äntligen ha nått fram till att integrera VSK Ungdom i VSK Fotboll?

– Det känns bra, det här har vi jobbat med i över ett år med att integrera ungdomsverksamheten som bara har fördelar för oss, säger Christina.

– Jag tror att det här betyder jättemycket för varumärket och för klubbkänslan. Nu får vi chansen att bygga verksamheten från att barn börjar spela fotboll till det att de blir seniorspelare, säger VSK Ungdoms ordförande Andreas Dayan.

Hur stor förändring blir det här för er som varit VSK Ungdom?

– Ingen stor förändring alls mer än att det kommer bli ännu, ännu bättre, avslutar Dayan.

Från vänster: Anders Boman, Christer Ankarswed, Andreas Dayan, Christina Liffner, Thomas Wallin, Tomas Carlsson, Peter Lundqvist.

Dan Kiwii Persson