Klart med klubbchef för VSK Fotboll

Efter en längre rekryteringsprocess är det klart vem som blir klubbchef i VSK Fotboll.
– Rekryteringsfirman har gjort ett gediget arbete i en längre process där många intressanta kandidater har utvärderats. Det känns bra att vara i mål, säger Christer Blom, tillförordnad ordförande i VSK Fotboll.

Nu är en av de viktigaste organisatoriska pusselbitarna på plats för att utveckla VSK Fotboll under 2020 och framåt.

Efter en längre rekryteringsprocess tillsammans med ett externt rekryteringsföretag utvärderades över 30 sökande. Valet föll till slut på den tillförordnade klubbchefen Andreas Dayan, som alltså får fortsatt förtroende i rollen.

– Det känns bra att vara i mål med en så pass viktig organisatorisk pusselbit som just klubbchefsrollen. Det var intressanta slutkandidater och vi i styrelsen var eniga med rekryteringsfirman i att Andreas var mest kompetent för rollen, säger Christer Blom, ordförande i VSK Fotboll.

– Jag är oerhört stolt över att få förtroendet. Det här är det mest intressanta jobbet du kan ha i Västerås. Att få fortsätta att jobba med klubben i mitt hjärta är otroligt inspirerande. Det blir ingen längre startsträcka för mig som tur är, för vi har ett massivt arbete att göra inför säsongen och för att fortsätta att utveckla klubben, säger Andreas Dayan.

Under måndagen representerar Andreas Dayan VSK Fotboll under SEF:s klubbchefskonferens i Stockholm.