KLART: Falk förlänger med VSK Fotboll

Martin Falk skriver treårsavtal som tränare och kommer även att jobba med administrativa uppgifter kopplat till fotbollens ungdomslag. – Det känns otroligt bra, VSK är en förening som brinner för att utveckla både spelare och ledare, säger Martin Falk.

VSK Fotboll och Ungdom integrerades under hösten och i de äldre ålderskullarna satsar klubben mycket på utveckling.

– Vi har precis rullat igång något väldigt bra på ungdomssidan och det ska bli otroligt spännande att få jobba med detta under de nästkommande tre åren. VSK ger mig alla förutsättningar jag behöver för att lyckas som tränare, jag har en bra kontakt med både Tor-Arne (Fredheim) och Thomas (Gabrielsson) i a-laget, de hjälper mig mycket. Sedan har vi ett spännande team runt akademin också, vi driver varandra framåt hela tiden. Vi har ett viktigt jobb framför oss där vi ska se till att få ut så många ungdomsspelare som möjligt på Solid Park Arena, säger Falk.

– Jag är otroligt glad att Martin Falk signar för tre år. Det är ett tecken på att vi är på väg åt rätt håll med vår satsning på akademin när en så talangfull framtidsman väljer att förlänga sitt avtal, säger ordförande Andreas Dayan.

Falk kommer även jobba på kansliet deltid med att tillsammans med vår ungdomskommitté utveckla verksamheten mot nya höjder.

Kontaktuppgifter kopplat till ungdom
Martin Falk
ungdom@vasterassk.se

Falk kommer att jobba med ungdom måndag-fredag 13.00-16.00. Utöver detta kommer han även att jobba med Schysst Framtid.

Dan Kiwii Persson
Foto: Lars Stegnell