Jodå, här finns massor av biljettinformation

Vi har sett och uppmärksammat att en del upplever att det är för lite information om hur, var och när det går att boka och köpa biljetter till våra hemmamatcher. Inför varje match skickar vi mejl om hur du kan köpa eller boka biljetter till medlemmar, kortinnehavare och alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev.

Vi vill ju helst att alla har köpt biljett i förväg, för att i coronatider minska kontaktpunkter och köbildning. På webben finns det under köpa biljetter fullständig information om rabatter, hur du gör och priser. Där står också att det alltid går att köpa biljett via mobilen när som helst, även när du står vid entrén. Du kan alltid få hjälp av en entrévärd om du behöver det.

Så här ser senaste mejlutskicket ut – klicka här.

Vi hoppas att den prismodell vi har valt för säsongen gör att du kan hitta en variant som passar just dig. Med våra sommar- och höstrabatter som vi har haft och har, kostar en entrébiljett 195 kronor för vuxen sittplats. För den som kan och vill stötta lite extra blir vi ju glada om man väljer fullt biljettpris.

Alla intäkter går till att täcka driftkostnader för våra matcharrangemang. Ditt stöd betyder jättemycket.


PS – ni har väl sett att OBOS ger sina medlemmar 25% rabatt på biljetterna just nu. – DS
Läs mer här

OBOS ger 25% rabatt på matchbiljetter