Häng med på höstjakten!

#höstjakten

På söndag 20/8 inleder VSK Fotboll det som nu kallas #Höstjakten på sociala medier. Nu skruvar vi upp temperaturen inför söndagens match och lanserar flera aktiviteter i veckan som kommer! VSK Fotboll jagar som alla vet kvalplatsen i Div 1 norra. Förutsättningarna inför hösten är enkla, plocka in 6 poäng på Umeå FC. Det är tolv matcher och 36 poäng att spela om. Inför hösten har VSK förstärkt truppen med 5 nyförvärv och dessutom lånat in ytterligare en spelare. Frågan är, räcker det? Vilka är förutsättningarna? Har vi någon chans?

Nu reder vi ut alla frågetecken en gång för alla. På tisdag 15/8 har vi har bjudit in tre av våra nyförvärv till en livesänd diskussion för att lära känna dem och diskutera förutsättningarna för hösten. Inte nog med det. På onsdag 16/8 spelar vi in en podd där några av VSK Fotbolls mest hängivna supportrar diskuterar det som hänt under säsongen och hur det går under hösten.

Se till att hänga med i uppladdningen av #Höstjakten – här är våra hålltider.

Livesänd spelarintervju

Medverkande: Emir Smajic, Carlos Moggia och Ilir Berisha

När då? 15/8 ca 18.20 till 19.15

Vart tittar jag? VSK Fotbolls Facebook-sida

(om du inte kan se sändningen live kan du titta på den efter att den avslutas då den ligger på Facebook-sidan som en film)

Sillypodd med VSK Fotbolls supportrar

När då? Publiceras på kvällen 16/8

Vart lyssnar jag? Länkar publiceras på VSK Fotbolls sociala medier

Vi kommer under veckan dessutom att släppa ytterligare 2 roliga nyheter, de är hemliga än så länge men se till att kolla in våra sociala medier för det senaste.

#Höstjakten

Anders Tengström