Hjälp oss stärka styrelsen

I mars nästa år håller VSK Fotboll årsmöte. Redan nu vet vi att styrelsen behöver stärkas med minst ett par ledamöter och därför öppnar valberedningen nu upp för att ta emot nomineringar redan nu.

Är du intresserad eller känner du till någon annan som du tror skulle göra ett bra jobb? Ta då kontakt med någon av klubbens valberedare senast den 15 januari. Om du ska nominera någon annan än dig själv kan det vara bra att personen är tillfrågad. Det är också välkommet om du skriver en kort motivering till din nominering.

VSK Fotboll har det senaste året nått både sportsliga och organisatoriska framgångar. Vi har en stark ekonomi och ett marknadsarbete som blir fortsatt bättre. A-laget gjorde en bra säsong och säkrade kontraktet i Superettan. Med en ny sportslig ledning och flera intressanta nyförvärv ser vi nu fram emot 2020 och ännu en säsong med elitfotboll på Parken.

Vill du hjälpa till i klubbens arbete på något annat sätt kan du ta kontakt med tf. klubbchef Andreas Dayan. De ideellt arbetande krafterna är det pulserande grönvita hjärtat i klubben och alla som vill bidra är välkomna! 

Klubbens valberedning

Thomas Wahl, thomaswahl9@gmail.com, 073 – 960 73 83

Johan Lindahl, larsjohanlindahl@gmail.com, 070 – 953 33 73

Christer Ankarswed