Herrlagsspelare besökte Skälby IP: ”Det värmer ett VSK-hjärta!”

Gustav Rydberg, Kevin Custovic, Sebastian Selin, William Videhult & Karwan Safari välkomnades varmt på Skälby IP

Under tisdagskvällen var flera spelare från VSK:s herrtrupp och besökte ungdomslagen på Skälby IP där Glädje, Ansvar & Gemenskap genomsyrade kvällen.

Det var Karwan Safari, Gustav Rydberg, William Videhult, Sebastian Selin och Kevin Custovic som överraskade ungdomslagen på träningsanläggningen på Skälby. Under kvällen spelade man fotboll, skrattade och förde samtal tillsammans.

– Jag gillar Karwan Safari, han gör vad han vill och är duktig på att göra mål, sa ett av barnen i VSK P11 med ett brett leende.

William Videhult och Kevin Custovic tyckte kvällen var väldigt givande och anser att det är viktigt att mötas över åldersgränserna i klubben.

– Det är superkul att se alla barn ha så roligt när de spelar fotboll. Inställningen hos tjejerna och killarna är grym och det är så kul att se. I den åldern är prio ett att ha roligt, vilket samtliga hade idag. Det värmer ett VSK-hjärta!, berättade William och Kevin var inne på samma spår:

– Jag tror verkligen att barnen uppskattade det här. Barnen ser upp till oss och det är viktigt för oss som förebilder att kunna svara på deras funderingar kring a-laget och hur man tar sig dit. Det var en väldigt rolig upplevelse!, sa Kevin efter besöket på Skälby IP.

Hampus Lundskog