Grönvitt laddar mot Team TG med en bussresa – ”Vi är revanschsugna på oss själva”


VSK Fotboll vill tillbaka på vinnarspåret efter förlusten borta mot BK Forward senast. – Man ser att grabbarna vill studsa tillbaka direkt, säger Thomas Gabrielsson om träningsveckan.

Idag vid 14-tiden satte sig VSK-spelarna i bussen upp mot Umeå. Innan bussfärden genomförde laget lunchträning på Solid Park Arena.

– Det har varit mycket bra träningar och en bra träningsvecka i sig, man ser att grabbarna vill studsa tillbaka direkt.

Team TG kämpar för överlevnad i norrettan där man precis ligger ovanför kvalstrecket nedåt. VSK, som alla vet, jagar poäng i jakten på Superettan.

– Först och främst tänker jag på oss. Vi är revanschsugna på oss själva och vi vill studsa tillbaka. Det är jätteviktigt såklart och alla är medvetna om det. Vi vet vad vi måste göra.

Nu väntar en bussresa i några timmar, hur ska det bli?
– Vi har en liten resa framför oss nu, vi har koll så att grabbarna återhämtar sig på ett bra sätt och vi kommer att ha stopp längs vägen med aktivering så att kropparna håller sig fräscha.

Vad brukar killarna göra i bussen då det är ganska lång resa?
– Det är lite olika. Vissa sitter och spelar kort, vissa kollar film, nån sover. Jag sitter med min dator och kollar ännu mer på Team TG och jobbar med de sista detaljerna.

Sett till skadelistan ser det ljust ut. Calle Svensson och Dennis Botchey, som varit långtidsskadade, har börjat träna med laget igen. Även Ravy Tsouka, som varit borta från spel de senaste veckorna, är tillbaka i träning. Dock har alla tre en bit kvar till matchspel.

Team TG – VSK Fotboll
Lördag 20/10 16.00
Umeå Energi Arena SOL

Se matchen på Ettanplay.se, klicka här >>>
Se matchen på VLT.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson