Gratismatchen är en av VSK Fotbolls viktigaste aktiviteter under året – dels för att den hjälper oss att bli fler i VSK-familjen och dels för att den ger klubben ett värdefullt ekonomiskt tillskott. Nu hoppas vi att fler vill vara med och stötta årets Gratismatch.

Boka in gratismatchen i kalendern. Det blir en publikfest med fri entré. Lördagen den 27 augusti tar VSK Fotboll emot Örgryte IS på Iver arena. Det är säsongens gratismatch, vår stora publikfest där partners och privatpersoner bjuder på fri entré genom att bidra med X antal kronor per åskådare.

Sportsligt är matchen viktig – och likaså ekonomiskt. Intäkterna från gratismatchen är en viktig del för klubben. Det är vår stora förhoppning att du också vill vara med och bidra till gratismatchen! Det finns tre sätt för dig att bidra.

Det första sättet: Ta med dig familjen och gå på matchen! En fullsatt arena betyder 6 976 personer x det antal kronor vi tillsammans kommer upp i totalt. Når vi tillsammans 100 kronor per åskådare drar vi in 697 600 kronor, som efter kostnader blir en välkommen intäkt.

Det andra sättet: Företag bidrar med 1, 3 eller 5 kronor per åskådare. Är du en av dem som representerar ett företag och vill vara med på gratismatchen, kontakta marknadskoordinator Ludwig Jonsson. marknad@vskfotboll.nu eller 070-494 95 30

Det tredje sättet: Som privatperson kan du bidra med 10, 15 eller 25 öre per åskådare, eller ett valfritt belopp. Du kan med fördel vara kreativ och välja ett antal ören eller kronor och multiplicera det med 6976 (fullsatt arena). Exempelvis bestämmer du dig för att lägga 10 öre per åskådare. Då blir uträkningen 0,10 x 6 976 = 697 kronor.

Alla som är med och bidrar med en stor eller liten peng är med i utlottning av ett antal fina priser.


Så här får du biljett till matchen

Samtliga biljetter hämtas ut i biljettluckan eller via webben vskfotboll.ebiljett.nu . Biljettluckan kommer att vara extra bemannad för att vi ska hinna dela ut alla biljetter innan matchstart.

Du som har säsongskort har givetvis dina platser även under gratismatchen

Tillsammans ser vi till att det blir en publikfest!