Gratismatchen 2019 – Elitfotboll för alla!

Konceptet ”Gratismatchen” är tillbaka. Ett tillfälle för alla partners att stötta den lokala elitfotbollen lite extra.
– Detta är en fantastisk satsning vi gör tillsammans med våra partners. För att hela Västerås ska få chansen att stötta Stadens lag och se riktigt bra fotboll på vår hemmaarena, säger Andreas Dayan, ordförande VSK Fotboll.

Lördag 17 augusti klockan 13:30 tar vi emot Halmstad BK på Solid Park Arena. Tack vare våra partners kommer vi bjuda alla våra besökare på fri entré och målet är att så många som möjligt vill vara med och sponsra evenemanget. Just nu är marknadsavdelningen på VSK Fotboll i full fart med att samla in de sponsorer som vill vara med och bidra.

– Vi älskar när vi har storpublik på arenan och hoppas givetvis att denna insats ska kunna bidra till att inramningen mot Halmstad BK blir oförglömlig. Att denna match även ligger i mitten av Augusti bådar även gott för ett fint väder som givetvis lyfter stämningen ännu mer. Det är också ett riktigt bra tillfälle för våra partners att träffa oss och varandra efter sommarens semestrar genom vårt nätverk, säger Andreas Dayan, ordförande VSK Fotboll.

Gratismatchen 2019 är ett samarbete mellan VSK Fotboll och Västerås näringsliv.
Bild: Christian Enbom

Vill du som företagare veta mer och vara med och sponsra Gratismatchen?
Kontakta oss gärna via mejl:
Andreas.dayan@vasterassk.se
Lennart.fallbrink@vasterassk.se