Fri entré när Syrianska kommer till Västerås – ”Det blir en lite speciell match”

Två matcher återstår innan sommaruppehållet när VSK Fotboll tar emot Syrianska FC på Solid Park Arena på lördagseftermiddagen. – Vi ska göra allt för att ta tre poäng, säger Tor-Arne Fredheim inför matchen.

Lagen möttes bara för drygt en vecka sedan, då i Svenska cupen. Grönvitt vann matchen tämligen enkelt med klara 7-0.

– Det vittnar om att våra unga killar är betydligt bättre än deras och att våra startspelare tog det mer seriöst. Det är klart när man vinner att man har en god känsla med sig när man ställs mot samma lag igen, säger Tor-Arne Fredheim och fortsätter:

– Det blir en lite speciell match då de ligger strax efter oss i tabellen. Vi har en positiv känsla i och med att vi har vunnit två gånger mot de på bortaplan. Sen får vi inte fokusera för mycket på skador och de som är borta. Det är jättesynd om Calle (Svensson) som fick ett benbrott, glädjande är att Ilir (Berisha) är tillbaka.

VSK kommer från två raka uddamålsförluster, Syrianska från tre raka uddamålsvinster. Till matchen har VSK, som Tor-Arne Fredheim berättade om under gårdagen, flertalet skador. Detta ger en möjlighet för klubbens unga talanger att ta plats i truppen.

– (William) Videhult, (Jakob) Rylander och (Hugo) Rödlund kommer att vara med i matchtruppen. Det är tre unga spelare som vi tror på och som alla tre är framtidsnamn, det är tre av många unga och lovande spelare ur våra egna led.

Efter matchen mot Syrianska återstår en match innan det väntar några veckors sommaruppehåll, dock ligger fokus enbart på morgondagens fajt.

– Nu tittar vi på den här matchen och fokuserar på den, vi ska göra allt för att ta tre poäng. Det är vårt mål, inget annat, avslutar Tor-Arne.

Robin Blommé och Douglas Karlberg missar match på grund av avstängning (tre gula kort vardera).

Det är FRI ENTRÈ för alla till lördagens match
Dag
: Lördag 14 juli, 2018
Tid: 16.00
Plats: Solid Park Arena, Västerås

För dig som inte kan vara på plats på Solid Park Arena så sänds matchen på Ettanfotboll.se Ettanfotboll >>>

LÄS MER: Tor-Arne Fredheim om skadeläget och lördagens match mot Syrianska FC – ”Gäller att samla kraft”
LÄS MER: Fri entré mot Syrianska FC – ”Vi vill göra det möjligt för så många Västeråsare som möjligt”

Dan Kiwii Persson