Förlust trots bra timme mot Hammarby IF

VSK Fotboll hängde med i träningsmatchen mot Hammarby IF i 60 minuter, sedan orkade man inte med i tempot och Hammarby tog över mer och mer och kunde gå ifrån till 4-1.

Gästande Hammarby IF tog ledningen efter 27 minuter när Sander Svendsen vände upp i straffområdet och sköt in bollen i bortre krysset.

Knappa tio minuter senare kvitterade VSK genom Ilir Berisha som nickade in en vänsterhörna.

Efter dryga timmen skarvades en hörna till en fristående Sander Svendsen som kunde nicka in sitt andra mål i matchen. I matchens slutminut fastställde Junior slutresultatet till 1-4.

VSK Fotboll – Hammarby IF 1-4 (1-1)
0-1 (27) – Sander Svendsen
1-1 (36) – Ilir Berisha
1-2 (64) – Sander Svendsen
1-3 (75) – Mats Solheim
1-4 (91) – Junior Martinsson