Förlust i höstpremiären

VSK förlorade höstpremiären hemma mot Arameisk-Syrianska IF med 1-2 inför 1775 personer på Solid Park Arena.

VSK startade med en ny uppställning två nyförvärv, Emir Smajic och Carlos Gaete Moggia. Men det var gästande Arameisk-Syrianska som tog ledningen i den 24:e minuten när Nahir Oyal slog en frispark från höger, en frispark som Alexander Lundin tappade in i mål precis vid stolproten.

I mitten av den första halvleken blev Gaete Moggia liggande, han spelade klart halvleken men byttes ut i halvtid. In kom Fredrik Lundqvist.

Drygt fem minuter in i den andra halvleken utökade Nahir Oyal till 0-2 när han vände in från höger och drog upp bollen i det bortre krysset.

VSK jagade en reducering och skapade flera lägen men man hade inte marginalerna på sin sida. Men till slut kom reduceringen när inbytte Allan Kosik fick in bollen på hörna efter lite kalabalik i straffområdet.

VSK Fotboll – Arameisk-Syrianska IF 1-2 (0-1)
0-1 (24) – Nahir Oyal