Tack för din tid i Grönvitt, Dogge!

Douglas Karlberg
Foto: Alexander Arntsen

I söndags blev det klart att Douglas Karlberg lämnar VSK Fotboll för IK Brage. VSK och IK Brage kom överens om övergången och Douglas anslöt omgående till den nya klubben. Vi tackar för goda insatser och önskar honom lycka till.

Douglas Karlberg:
– Jag känner mig väldigt stolt över att få varit en del av VSK Fotbolls fantastiska resa. Känslan att få vara med och ta upp laget i sin hemstad till Superettan är svår att beskriva i ord. Jag har skapat både minnen och vänner för livet:

– Till alla som varit en del av detta; lagkamrater, ledare och supportrar så vill jag bara säga TACK!

Sportchef Robin Blommé:
– Douglas är en fantastisk person som har varit ett föredöme både på och utanför planen. Jag hoppas att han får en lång lyckosam fortsatt karriär och att våra vägar möts igen i framtiden.

VSK Fotboll