Emil Skogh inför matchen mot Ljungskile

Under söndagen kommer Ljungskile, med fyra inspelade poäng än så länge, på besök till Iver Arena. Här är Emil Skoghs tankar inför matchen.

Emil Skogh, precis avslutat den sista träningen inför morgondagens match. Hur känns det i kroppen?
– Det känns bra faktiskt, jag kände mig rätt pigg efter onsdagens match redan dagen efter och nu har det gått ytterligare några dagar, så kroppen känns bra.

Matchen mot Ljungskile blir den tredje på sju dagar. Hur går ni till väga för att hålla kropparna fräscha?
– Det är ganska individuellt, man har sina metoder. Vissa spenderar mycket tid på Speed & Cryo, men generellt sett gäller det att äta och dricka mycket så man kommer upp i de nivåerna man ska. Annars är det bara att hoppas på att man inte har några skavanker, har man inte det ska det gå bra.

I onsdags kom säsongens första förlust mot GIF Sundsvall, vad tar ni med er från den matchen?
– Vi tar med oss små delar från matchen, generellt sett var vi inte så nöjda med den prestationen. Vi skapar trots det ganska många lägen och det känns ändå som att vi har en del avslut i den matchen. Vi får ta med oss att vi fortsatt skapar lägen men försöka göra bättre matcher i framtiden helhetsmässigt.

Ditt första mål för säsongen kom i onsdagens match, det måste ändå vara något positivt du kan ta med dig?
– Ja, självklart är det skönt för självförtroendet att göra mål. Men det viktiga är laginsatsen och att vi förbättrar spelet.

Imorgon är det som sagt återigen hemmamatch när Ljungskile kommer på besök. Hur vill ni genomföra den matchen?
– Vi vill spela det spelet vi ska och som vi har tränat på länge. Vi ska försöka komma högt på dem och visa att det är vår hemmaplan. Vi ska visa att det är vi som bestämmer här, sätta tempot i matchen och spela den fotbollen vi ska.

Hampus Lundskog