Emil Skogh inför matchen mot IFK Göteborg

VSK Fotboll har inlett säsongen obesegrat, de tre inledande träningsmatcherna har slutat med två vinster och ett oavgjort resultat. Nu väntar tävlingsmatch mot IFK Göteborg i den första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Här är Emil Skoghs tankar inför matchen.

Först och främst, skönt att du mår bra efter incidenten för en dryg vecka sedan. Hur känns det nu?
– Det känns bra, jag har inte tänkt på det så mycket. Jag är glad att jag kan träna som vanligt och vara med igen.

Det har blivit bra resultat i de inledande matcherna och du har bidragit med en hel del poäng, hur känns den personlig formen?
– Den känns bra, jag tränade ganska hårt i december, men jag känner att jag har mer i mig och jag har mer att hämta. Formen känns bra för att vara i februari kan man säga.

I morgon väntar första tävlingsmatchen för säsongen där IFK Göteborg väntar i Svenska Cupen. Tankar inför matchen?
– Det är en väldigt kul match att spela, vi möter ett bra lag med stor förening. Det kommer säkerligen vara mycket folk på plats och en bra inramning så det kommer bli jättekul!

Det blir en nyckelmatch direkt eftersom bara gruppsegraren går vidare från gruppspelet. Vad tror du om chanserna till avancemang?
– Det blir lite vad vi gör det till, går vi ut och gör det vi ska fullt ut så har vi goda chanser i morgon. Självklart är det ett till lag som vill vinna men jag tror vi har chans till avancemang! Lika stor chans som alla andra till en början, så det känns spännande.

Missa inte!
Säsongskort 2020