Boka din biljett till matchen mot Akropolis IF

Det duggar tätt med hemmamatcher. Kom och heja fram vårt grönvita herrlag i matchen mot Akropolis IF på Iver Arena måndagen den 9 augusti klockan 19.00.

Biljettbokningen är öppen!

Kramkalas efter ett grönvitt mål i matchen mot Landskrona BoIS

Våra samarbetspartners, säsongs- och VSK-kortsinnehavare har fått mejl om hur de ska göra för att boka sina biljetter. De använder unika länkar i respektive mejl för att boka sina biljetter.

För dig som vill köpa biljett direkt finns det förstås chans till det också. Vi är fortfarande lite rusiga av lycka att sommaren är här, så du får en sommarrabatt på ordinarie sittplatspris, om du vill. Då skriver du Sommar2021 där det står att du ska uppge en kampanjkod.

Rabatten är 55 kronor och gäller bara för sittplatsbiljetterna.

Bokar du fler än en biljett på sittplats (max fyra biljetter) hamnar ni automatiskt bredvid varandra. Skulle ni vilja sitta med avstånd måste du göra flera separata köp.

Till den här matchen släpper vi in ungefär 950 i publik. Hur många det blir exakt vet vi inte då det beror på hur många som bokar sig i sällskap på sittplatsläktaren.

Coronarestriktioner gäller fortfarande och vi hoppas förstås att vi fortfarande kan göra det bästa av rådande omständigheter och få till ett smittsäkert och trevligt arrangemang

Välkomna!

BOKA DIN BILJETT HÄR