Läs mer..." />

Biljett- och reseinformation inför IK Sirius – VSK Fotboll

På lördag ställs VSK Fotboll mot IK Sirius i den andra gruppspelsomgången i Svenska Cupen. Matchen spelas klockan 12:30 på Vikingavallen i Täby. Nedan följer biljett- och reseinformation.

VSK Fotboll inledde gruppspelet i Svenska Cupen med förlust på bortaplan mot IFK Göteborg. Nu ställs laget mot ett nytt allsvenskt motstånd i form av IK Sirius. Det svartblåa laget från Uppsala som demolerade Sollentuna FK med 8-1 i den andra matchen i samma grupp. Det blir med andra ord en måstematch för VSK Fotboll att vinna om man ska ha en chans till avancemang.

Matchen kommer inte spelas på Studenternas i Uppsala som är IK Sirius ordinarie hemmaplan. Arenan är nämligen mitt uppe i ett nybygge och förväntas stå klar under säsongen 2020 enligt IK Sirius hemsida.

Matchen kommer istället spelas på Vikingavallen i Täby. Vikingavallen har en maxkapacitet på cirka 2750 åskådare. Det kommer finnas en bortasektion tillgänglig för alla VSK-anhängare.
Ordinarie pris för en biljett på sektionen kostar 100 kronor.

Biljetter till matchen köper du här.

VIKTIGT!
Det kommer inte finnas möjlighet att köpa biljetter på arenan, det är förköp och köp via webben som gäller.

Reseinformation, så tar du dig till arenan:

Vikingavallen ligger i Täby, en dryg timmes bilfärd från Västerås.

VSK Sports anordnar bussresa för medlemmar och icke medlemmar med avresa 10:45 på matchdagen. Om du önskar att följa med kan du köpa din resa här.

Åker du privat finns parkering i anslutning till Vikingavallen i mån av plats, helt utan kostnad för dig som är besökare till Vikingavallen/Täby IP. Parkering: Vid arenan på Hövdingavägen 1-3, Täby
Parkering: Vid Midgårdsskolan (ca 10 min promenad). Skolhagsvägen 1, Täby

Kommunalt:
Roslagsbanan: Täby Kyrkby Station
Buss: Hagmovägen
För att hitta nästa avgång kommunalt till Vikingavallen/Täby IP besök sl.se

Har du inte möjlighet att se matchen på plats?
Då kan du se matchen på Cmore.

VSK Fotboll