”Biljett-Fabian” blir kvar i organisationen – med utökat ansvar

Fabian Tapia har tillhört VSK Fotbolls organisation sedan början av 2018. Fabian har haft ansvar för att utveckla och implementera biljettsystemet – nu får han ett större ansvarsområde.

Fabian står nu inför sin sista termin på Bosön Idrottsfolkhögskola där han går Idrottskonsulentutbildningen. Eftersom Fabian snart är klar med sina studier och bidrar med värde till organisationen får han nu ett större ansvarsområde.

Fabians nya titel blir biljett- och evenemangsansvarig där han utöver sin nuvarande roll även kommer arbeta med evenemang och diverse kanslitjänster. 

– Det känns riktigt kul att stanna inom VSK Fotboll, jag utvecklas konstant här. Att få jobba med fotboll och hjälpa VSK i sin resa mot Allsvenskan är lite av en dröm, berättar Fabian.

25-åringen ser fram emot säsongen 2020 och tycker det ska bli en spännande utmaning i sin nya roll.

– Det är en hel del jobb som ska göras kring evenemang- och biljettverksamheten, det är ett inspirerande arbete som ska stå klart lagom till säsongstarten. Organisationsmässigt har vi tagit stora steg nu när vi har anställt flera personer med bra kompetensprofil som kommer hjälpa föreningen att driva VSK Fotboll framåt, berättar Fabian och fortsätter:

– När det kommer till det sportsliga tror jag på fina resultat kommande säsong, vi har visat att vi hör hemma i elitfotbollen och det ska vi göra även fortsättningsvis. 

Läs mer om Fabian här >>>>


Text: Hampus Lundskog