Alla matcher i division 1 sänds med professionella TV-produktioner 2018

I ett pressmeddelande från Ettanfotboll under tisdagen står det klart att alla matcher (480 matcher) i division 1 kommer sändas med professionella TV-produktioner på Ettanplay. Detta möjliggörs tack vare ett samarbete mellan Ettanfotboll, Svenska Fotbollförbundet och DMC in Sports.

– Det känns fantastiskt att vi kan göra denna satsning ihop med DMC in Sports. Med deras långa erfarenhet inom rättigheter och sportproduktioner hoppas vi kunna förädla denna möjlighet ihop. Ettanfotboll är en riktig Talangfabrik i svensk fotboll samt den mest rikstäckande och lokala liga på marknaden. Detta ger oss väsentligen större möjligheter att utveckla division 1 fotbollen, säger Zana Avci – Ansvarig för media på Ettanfotboll.

Samtliga produktioner produceras av professionella produktionsbolag med integrerad grafik och matchklocka i sändningarna. I DMC:s uppdrag ingår att producera samtliga matcher för visning på ettanplay.se. DMC ser fram emot samarbetet med Ettanfotboll.

– Vi är väldigt glada att få jobba med Svenska Fotbollförbundet och Ettanfotboll kring rättigheterna och produktionerna för Division 1. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete där vi tillsammans utvecklar ligan, säger Daniel Franck – VD på DMC in Sports.

Nytt för i år – teckna månadsabonnemang!

Nytt för i år blir att du som supporter har en möjlighet att teckna ett månadsvis abonnemang på Ettanplay. För 159 kronor/månad får man tillgång till allt material från Division 1-fotbollen. Om man ändå föredrar att se enstaka matcher framför ett abonnemang kan man, precis som förra året, se varje enskild match till en kostnad av 89 kronor/match.

Genom att välja sitt favoritlag när man köper abonnemang på Ettanplay finns också en unik möjlighet att stötta laget ekonomiskt. Länk till abonnemangsköp:
https://www.ettanplay.se/abonnemang/mitt-favoritlag

 

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet från Ettanfotboll >>>