ABAX och VSK förlänger samarbetet

VSK Fotboll kan stolt meddela att samarbetet med sponsorn ABAX fortsätter och att företaget pryder matchtröjan igen under säsongen 2019.

År 2014 gick ABAX in som sponsor till VSK Fotboll.
–  VSK Fotboll var den första föreningen vi valde att sponsra. Samarbetet har fungerat bra genom åren och vi vill fortsätta vara med på resan, säger Mathias Eliasson, Sverigechef på ABAX.

Mathias Eliasson, Sverigechef ABAX och Andreas Dayan, Ordförande VSK Fotboll

ABAX är en leverantör och utvecklare av teknologilösningar som elektronisk körjournal, utrustningskontroll med GPS-spårning och användningslogg av maskiner och utrustning samt digitalt projekthanteringsverktyg. ABAXSverigekontor finnes i fräscha, nybyggda lokaler i Kopparlunden med en modern och innovativt designad arbetsmiljö. 

– Sälj och idrott går lite hand i hand, gemensamma nämnare är målmedvetenheten och att jobba hårt för resultat. Det är en fantastisk möjlighet för oss som företag att synas utåt och associeras med idrotten. Vi tycker det är jätteroligt att fortsätta samarbetet, berättar Mathias.

ABAX är med i matchen i år igen! Och på planen. ABAX logga kommer nämligen att pryda A-lagets matchtröja.

Samhällsengagemang och att förknippas med något som är positivt, tycker Mathias förstärker företagets varumärke. 
– Det finns ett värde för oss att ge till samhället och Västerås som stad. Idrotten är otroligt viktig och det känns bra att pengarna inte bara går till elitnivå utan även stöttar idrottare i yngre ålder också.

Jobba hos ABAX?
Just nu finns det en möjlighet hos ABAX för dig som söker jobb inom säljbranschen: 
– Vi söker en innesäljare och mötesbokare som är driven, ambitiös och ser sig själv vilja växa i företaget. Det finns otroligt stora möjligheter hos oss på ABAX att göra just det, berättar Mathias. 

Är du intresserad av att veta mer om tjänsten? Klicka här för att läsa mer och ansöka! För mer information om tjänsten kontakta Sales Manager Malin Von Gerber Malin.Gerber@abax.no

Tack, ABAX!