5 dagar kvar: Ett brev till fansen

Läs truppens egna ord till fansen inför den stundande hemmapremiären.

Sean Sabetkar
Jag är förväntansfull. Jag ser fram emot en full arena och support från fansen. Gör det ni är bra på och bli vår 12e spelare som vanligt. Njut och stå bakom oss – tillsammans mot Allsvenskan. 

Douglas Karlberg 
Jag är extremt laddad inför hemmapremiären. Jag minns förra årets hemmapremiär, min första match inför flera tusen i publiken, det var otroligt. Jag hoppas att det kommer ännu fler och tittar iår. Våra supportrar bidrar till lagets framgång, ju fler som kommer desto bättre! Jag hoppas Västerås invånare vill bidra till VSK Fotbolls framgångar genom att komma och heja på oss denna säsong. 

—-> KÖP BILJETT TILL HEMMAPREMIÄREN HÄR <—-


Dennis Persson
Vi hör hemma här, Västerås förtjänar ett lag i Superettan och som uppväxt i den här staden är det viktigt för mig att vara en del av det. Vi kommer kriga för vår stad och för våra fans.

Daniel Svensson 
Jag ser väldigt mycket fram emot hemmapremiären. Jag har haft förmånen att få uppleva de senaste 9 som spelare i VSK och alla har varit unika.Det tåls att säga det som så många gånger förr men våra supportrar är dom bästa. Tillsammans med dom ska vi skapa en hemmapremiär som vi länge kan se tillbaka på med ett leende.Jag hoppas hela staden sluter upp på tisdag, och alla andra matcher också för den delen för att stötta oss. Äntligen har vi fått tillbaka elitfotbollen i staden, låt oss ta vara på det för att nå högre höjder!

Anton Fagerström 
Hemmapremiären ska bli otroligt kul! Missa för allt i världen inte denna match! 

Calle Svensson
Att få spela hemmapremiär är inspirerande och efterlängtat! Till alla fans: Tillsammans är vi starka. Kom och var med på resan som vi gör! 

Jesper Florén
Det känns spännande och jag ser fram emot en full arena! Kom och stötta oss, vi behöver er! Ta chansen att kolla på elitfotboll på ”hemmaplan” och samtidigt stötta oss!

Filip Tronêt 
Jag är taggad och förväntansfull. Se till att vara på plats – detta är en upplevelse du inte vill missa. Vi är här för att stanna. 

Emir Smajic
Äntligen är det dags – detta har vi väntat på! Ni vill inte missa detta. Vi är här för att ta över! 

Ilir Berisha 
Detta blir en rolig match men tanke på att det är hemmapremiär. Jag är laddad som tusan! Vi behöver ert stöd så se till att uppleva matcherna med oss på parken. Detta är bara början. 

Jonas Hellgren 
Det är en härlig match att spela inför mycket publik. Hjälp oss ta 3 poäng. Vi är i början på en resa och hoppas att alla stöttar oss! Så vi kan ytterligare kliv i vår utveckling och framtiden ha ett stabilt allsvenskt lag i vår stad. 

Karwan Safari 
Jag är väldigt förväntansfull och taggad. Hoppas att det blir mycket folk. Kom och kika på hemmapremiären, så ska vi visa att vi är tillräckligt bra för denna serie. Nu har vi ett lag i Superettan – kom och kika på riktig fotboll! 

Filip Ottosson
Det ska bli kul att äntligen få spela om poäng på vår hemmaplan och inte bara träna och spela träningsmatcher. Det var ett fantastiskt stöd i seriepremiären mot BP och jag hoppas att det fortsätter så och att vi fyller arenan mot Brage. Västerås som stad förtjänar ett lag på minst Superettan nivå så ta chansen, kom och kolla på bra fotboll och stötta oss. 

Samuel Holm
Jag hoppas alla VSK supportrar tar sig till Solid för att stötta laget mot tre nya poäng. Jag vill säga till alla i Västerås att stötta oss under hela säsongen. Njut av bra fotboll och elitfotboll!

Simon Johansson 
Jag är väldigt laddad och taggad, hoppas att det kommer mycket folk. Jag hoppas fansen sjunger och stöttar oss lika bra som de gjorde i matchen mot BP. Kom och njut av bra fotboll! 

—-> KÖP BILJETT TILL HEMMAPREMIÄREN HÄR <—-