17-årige talangen Hugo Rödlund klar för VSK Fotboll

Hugo Rödlund kommer träna med A-laget fram till den 22 Juli där han då tillsammans med våra U19 killar Rasmus Lindemann och Benjamin Edbom Kan kommer att utvärderas inför höstens A-lags trupp.

Hugo har under två års tid spelat seniorfotboll med IFK Västerås samt senast i Enköpings SK i division 3. På frågan om hur det varit att spelat seniorfotboll tidigt så tycker Hugo att omställningen gått bra.

-Det var lite tufft med fysiken i början men jag känner att jag vuxit in i det bra. Det kommer givetvis vara ytterligare ett steg i tempo nu i VSK men jag vill ta chansen och göra mitt absolut yttersta. Att nu få komma till VSK är som en liten dröm som går i uppfyllelse och jag hoppas jag kan få möjlighet att spela inför den stora hemmapubliken snart.

Vi önskar Hugo Rödlund varmt välkommen till VSK!