VSK Dam: Här är allt du behöver veta inför morgondagens hemmamatch

Just nu parkerar VSK Dam på andraplats i tabellen. Imorgon väntar en viktig match där seger ger chans till serieledning. Kom och stötta våra damer i jakten på avancemang.

När: Söndag 5/8
Tid: 15.30
Var: Iver Arena
Motstånd: Forsby FF


Fri entré för alla under 18 år. För dig som är vuxen går det bra att lämna en frivillig entréslant på 60kr för att stötta klubben. Om du inte vill, behöver du inte. Anslag finns på arenan hur du betalar.


Så här gör du när du kommer till Iver Arena:

Du går in genom den vanliga huvudentrén och tar plats på sittplatsläktaren.

Fri sittning råder men covidrestriktioner gäller. Vill ni sitta i ett sällskap bredvid varandra är det maximalt åtta personer som är tillåtet.

Det måste alltid vara två stolar mellan ett sällskap och nästa person. Det samma gäller om du sitter ensam. Oavsett om du sitter själv eller i sällskap gäller varannan rad på läktaren när det finns personer direkt framför eller bakom dig. Det ska vara en meters avstånd i alla riktningar till nästa person eller sällskap.

Var beredd på att följa uppmaningar från klubbrepresentanter om hur placeringen på läktaren ska se ut för att det ska bli så coronasäkert som möjligt.

Kiosken under sittplatsläktaren är öppen där vi serverar kaffe, godis, öl och chips.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer på söndag och hejar fram vårt damlag  – jakten på serieseger är igång och alla matcher är viktiga i årets nedkortade serie. Med morgondagens match inräknad är hälften av serien spelad.

Skulle det vara så att du inte kan se matchen på plats kan du se den via Spiideo här är länken till sändningen. Det kostar 55 kr att se matchen.

Välkomna och Heja Sport