VSK Dam: Här är allt du behöver veta inför dagens match

Damlaget har chansen att ta ett stort steg mot att säkra avancemang till division 2 om de vinner dagens match. Som bekant är det idag första dagen utan Covid-restriktioner för fotbollen sedan mars 2020. Här är allt du behöver veta när vi nu går tillbaka till hur det brukade vara inom fotbollen.

När: Onsdag 29/9
Tid: 19.00
Var: Iver Arena
Motstånd: Skylbergs IK


Fri entré för alla under 18 år. För dig som är vuxen går det bra att lämna en frivillig entréslant på 60kr för att stötta klubben. Om du inte vill, behöver du inte. Swishnummer är 123 394 09 47


Så här gör du när du kommer till Iver Arena:

Du går in genom den vanliga huvudentrén och tar plats på sittplatsläktaren.

Fri sittning råder – inga Covidrestriktioner runt arrangemanget finns nu men såklart visar vi hänsyn och respekterar varandras önskan om avstånd om så skulle vara fallet. Vill ni sitta i ett sällskap bredvid varandra går det bra, inga begränsningar finns.

Observera att ståplatsläktaren inte är öppen.

Kiosken under sittplatsläktaren är öppen där vi serverar kaffe, godis, öl och chips.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer idag och hejar fram vårt damlag  – det är säsongens sista hemmamatch och ett avancemang ligger i potten.

Skulle det vara så att du inte kan se matchen på plats kan du se den via Spiideo här är länken till sändningen. Det kostar 59 kr att se matchen.

Välkomna och Heja Sport