KLART: Emilio Nammour ny tf akademichef

Efter att Herman Ottosson lämnat VSK Fotboll och akademichef Oscar Norrby är föräldraledig har klubben nu gjort klart med Emilio Nammour som tf akademichef.

Emilio Nammour – ny tf akademichef i VSK Fotboll

Emilio är en av flera akademitränare från Enköping med bakgrund i ESK.

– Jag är 23 år, född och uppvuxen i Enköping där jag också har bott
hela mitt liv.

I VSK hamnade Emilio efter att haft kontakt med Oscar Norrby och Wilhelm Westergren.

– Oscar hade jag både som NIU-instruktör i skolan och som tränare när jag själv spelade. Jag har hade kontakt med honom och Wilhelm under en längre tid.

– I samband med Coronan blev det distansstudier för min del och då passade det bra att komma till VSK och börja som tränare. Mitt första uppdrag var som assisterande tränare i P19 under säsongen 2021.

– I år har jag varit huvudtränare för P15, konstaterar Emilio Nammour.

Nu har du alltså fått tjänsten som tf akademichef – hur ser arbetet ut konkret?

– Jag kombinerar akademichefsrollen med att också vara huvudtränare i P16-laget, så jag är anställd av VSK 100%, om ett kort tag efter att uppsägningstiden på mitt nuvarande jobb löper ut.

Hur känns det att få den här chansen?

– Det känns jättebra. Det kommer vara en bra erfarenhet oavsett vad som händer senare i mitt fotbollsliv. Det kommer vara utmanande och lärorikt. Jag ser fram emot det här året – Oscar är tillbaka i december, säger Emilio Nammour.

Hur ser du på din roll – kan vi förvänta oss förändringar i hur akademin arbetar framåt?

– Planen för det här året är att få ihop helheten i akademin och fortsätta skapa kontinuitet i enlighet med vad styrelsen önskar sig, vilket för övrigt är något som också jag tycker är viktigt. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen där vi tränare i akademin fortsätter att jobba med den identitet vi har och vidareutveckla den, säger Emilio Nammour avslutningsvis

Vi önskar Emilo lycka till i hans nya uppdrag.