Hemköp City – ny samarbetspartner

Magnus Persson, Hemköp City Västerås och Ludde Jonsson, marknadskoordinator VSK Fotboll

För ett halvår sedan tog Magnus Persson över Hemköps butik på Stora Gatan i Västerås. Han driver sedan tidigare butik i Stockholm men tog chansen att expandera när han fick den. 

”Det finns utvecklingsmöjligheter här i Västerås. Det gillar jag. När Emrika, som jobbar här hos mig berättade att hon spelar fotboll i VSK blev jag nyfiken.”

Magnus har alltid sponsrat fotbollslag i närområdet av de butiker han drivit. Oftast har det varit ungdomslag, som sällan får lika mycket stöd som representationslagen. Han poängterar att det är viktigt att det finns en balans och att alla delar av en klubb får det stöd de behöver. 

”Damerna avancerar snabbt i seriesystemet och jag fick höra att de behöver extra stöd för att tränare och ledare också ska kunna utvecklas tillsammans med spelarna. Det tyckte jag var värt en insats.” 

Hemköp i city gjort en ombyggnation och har invigning den här veckan. Det måste ibland till extra insatser för att få bättre resultat, säger Magnus. 

”Det känns som timing och väldigt roligt att få vara med på damlagets utvecklingsresa och jag ser fram mot att få vara en del av den resan även nästa säsong.” avslutar han.

Tack säger vi i VSK Fotboll och damlaget specifikt samt önskar lycka till med den nya butiken.